Суспільство

Танцювальний колектив з Житомира здобув Гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Діти Сонця»

2 May 2013, 13:14

27 квітня у м. Києві відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячих творчих колективів «Діти Сонця», на якому блискуче виступив житомирський ансамбль сучасного танцю «АВАНТЕ».

Танцювальний колектив «АВАНТЕ» став володарем Гран-прі фестивалю у номінації «Сучасний танець» (танець модерн), серед більш ніж 20 дитячих творчих колективів України.

Хореографічні композиції, представлені «АВАНТЕ», вразили своєю неординарністю, а танець «Янголів» просто розчулив глядача і не залишив байдужими членів журі, які також аплодували учасникам зі сльозами на очах.

Засновник та беззмінний керівник ансамблю сучасного танцю «АВАНТЕ» - педагог-хореограф, чемпіонка України зі спортивної акробатики  - Інна Бурдейна отримала «Подяку» від організаторів  за творчий внесок у розвиток підростаючого покоління, високий рівень підготовки та участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі - конкурсі дитячих творчих колективів «Діти Сонця».

За умовами фестивалю, подальша участь «АВАНТЕ» можлива лише у якості гостей фестивалю-конкурсу, а Інна Бурдейна запрошена організаторами на проведення майстер-класів для керівників та учасників у рамках наступних фестивалів-конкурсів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі