Політика

За чотири тижні відремонтують 4,3 км дороги до унікального музею домашньої ікони у Радомишлі, - Журавський

11 October 2013, 12:58

 Народний депутат Віталій Журавський вже не один рік шукав можливість відремонтувати дорогу у Радомишлі, яка веде до унікального музею домашньої ікони.

«Ще коли Державним агентством автомобільних доріг керував Володимир Демішкан, який зараз є народним депутатом, я мав з ним не одну розмову щодо ремонту 4,3 км дороги, яке веде до музею ікони. Але це дорога не державного значення, знаходиться у комунальній власності місцевої громади і, навіть при наявності коштів у Держагентстві автодоріг, є велика проблема зробити там ремонт, бо це прерогатива місцевої влади», - зауважив Віталій Журавський.

Народний депутат розповів, що до нього зверталися колеги-депутати з різних фракцій, які побували в унікальному музеї, і говорили про жахливий стан дороги.

«З цього питання я зустрічався зі спікером Верховної Ради Володимиром Рибаком, на моє прохання нинішній керівник Держагентства автомобільних доріг Євген Прусенко побував у Радомишлі разом з керівником Служби автомобільних доріг Житомирської області Віктором Мирончуком. Було прийняте вольове політичне рішення – за державні кошти відремонтувати дорогу, ввести її в експлуатацію а потім передати її у власність служби автомобільних доріг області», - повідомив Віталій Журавський.

Народний депутат наголосив, що поставлено завдання за 4 тижні побудувати дорогу і ввести її в експлуатацію.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі