Події

В Житомирі розгромили приміщення обкому Компартії

27 February 2014, 18:05

Розтрощені меблі, розбиті шибки та обмальовані стіни. Саме таким виглядає нині офіс Житомирського обкому КПУ. Комуністи кажуть, на приміщення напали вночі, на той час в офісі нікого не було.

«Ми знали, що відбувається погром, нам одразу повідомили. Вони пом’янули Небесну сотню і пішли громити. Чому громити, ми не розуміємо, бо коли йдуть поминки, то ніколи агресії немає», - розповіла депутат міської ради та член КПУ Зінаїда Стрякіна.

Комуністи кажуть - чудово розуміють, хто саме розгромив їх офіс.

«Скінхеди. Вони нам залишили автографи. Ми знайшли тут кийок, який вони тут залишили. Ми знайшли посвідчення Правого сектору, це ми вам можемо продемонструвати», - каже Стрякіна.

У Правому секторі не заперечують - справді були в офісі Комуністичної партії, втім не мають жодного відношення до погромів.

«Правий сектор немає ніякого відношення до мародерства в офісі Комуністичної партії. Так, ми туди проникли, ми заволоділи літературою та символами, які нагадують, а також рекламують Комуністичну партію та самих комуністів. Мародерством ми там не займалися. З приводу беджа, я хочу сказати - це справді бейдж Правого сектору, але він надається журналістам та є тимчасовим. Він був пошкоджений та брудний, такі бейджі ніхто не стане носити, у нас вони в гарному стані», - переконує представник Правого сектору Руслан.

Комуністи викликали міліцію в розгромлений офіс, але правоохоронці так і не приїхали.

«На жаль, міліція на наші дзвінки не реагує. Не приїхала, ніяких актів не склала», - сказала журналістам Зінаїда Стрякіна.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі