Політика

Синявська і Француз вперше разом сіли за круглий стіл. фото

9 February 2008, 11:51

Як повідомляє офіційний сайт Житомирської обласної ради, 7 лютого на Координаційну раду при голові обласної ради з’їхалися голови міських, районних рад, відсутніх голів представляли заступники.

Членів Координаційної ради цікавили питання із двоголовою ситуацією у раді.

Чинна голова обласної ради Ірина Синявська пояснила, що керується у своїй роботі виключно Законом України „Про місцеве самоврядування”, у якому чітко виписана процедура звільнення голови ради із займаної посади.

Окрім того, говорити про застосування до Ірини Синявської, як до колишнього депутата від „Нашої України”, імперативного мандату також не доречно, оскільки цей вердикт мала винести міжпартійна конференція блоку „Наша Україна”, до якої входить і ХДС. Останні до такої конференції не мають причетності.

Член координаційної ради , міський голова Новограда – Волинського Микола Боровець запропонував запросити до розмови і Віталія Француза. Віталій Француз на засідання Координаційної ради прийшов, однак на запитання про дотримання чи наявності процедури звільнення голови обласної ради Ірини Синявської відповіді так і не зміг дати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі