Влада

Житомирська обласна влада обіцяє влітку оздоровити дітей

27 February 2007, 11:58

Управління та служби Житомирської облдержадміністрації зобов’язано „здійснити своєчасну та в повному обсязі підготовку до високоякісного оздоровлення та активного й безпечного відпочинку дітей під час літніх канікул; не допускати відкриття дитячих оздоровчих без дозволу санітарно-епідеміологічної служб та не перепрофільовувати їх”.

Таке рішення було прийнято на розширеному засіданні обласної координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей нинішнього літа за участю заступників голів райдержадміністрацій, міських голів, начальників галузевих управлінь облдержадміністрації, керівників відповідних обласних, міських та районних служб, директорів дитячих оздоровчих закладів області.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Було також вирішено розробити до 20 березня програму відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2007 року, заходами якої передбачити організацію повноцінного оздоровлення та відпочинку для дітей особливої категорії – сиріт, позбавлених батьківського піклування, інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, які зростають у родинах із низькими статками та дітей працівників органів внутрішніх справ і військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

На нараді начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Марія Власенко зазначила, що торік під час літніх канікул вдалося оздоровити 93138 дітей області, що становить 55,03 % від загальної кількості дітей шкільного віку. В 2006 році поновили роботу 2 оздоровчі табори: спортивно-оздоровчий табір „Олімпієць”, що в Житомирському районі та санаторій „Пролісок” у Бердичівському районі. Всього в літній час минулого року на території області функціонувало 632 табори, що на 104 більше, ніж у 2005 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі