Місто

У Житомирі громадські слухання по будівництву АТБ проведуть після того, як розберуться з бійкою

1 October 2014, 13:37

Громадські слухання стосовно обговорення розроблених ескізних проектів зовнішнього вигляду будівлі магазину на вулиці Київській, 6, заплановані на 2 жовтня, не відбудуться.

Про це 1 жовтня під час чергового засідання виконавчого комітету Житомирської міськради повідомив перший заступник мера Сергій Сухомлин.

Після перегляду відео про вчорашній інцидент, що стався під час засідання архітектурно-містобудівної комісії, секретар міськради, в.о. міського голови Любов Цимбалюк запропонувала нічого не обговорювати.

Сергій Сухомлин зазначив, що з бійкою розбиратиметься прокуратура та інші органи. 

«Хочу звернути увагу, що до цього моменту влада Житомира була послідовною. Але стає зрозуміло, що вести розмову з представниками АТБ в Житомирі цивілізованим способом неможливо. Тому ми звертатимемось до прокуратури та інших компетентних органів, щоб дали належну оцінку таким діям. Тільки після цього проводитимемо обговорення», - зазначив Сухомлин.

Нагадаємо, планувалося, що громадські слухання, на яких мали обговорювати ескізи зовнішнього вигляду майбутнього магазину на Київській, 6, пройдуть 2 жовтня о 14.00 у залі засідань Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня під час засідання архітектурно-містобудівної ради щодо незавершеного будівництва на розі вулиць Київської та Театральної відбулася бійка між громадськими активістами та хлопцями, які приїхали з представником забудовника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі