Суспільство

У Житомирській області відкрили ще три пам’ятні дошки військовим, загиблим в зоні АТО

7 October 2014, 19:01

У Лугинському районі Житомирської області 7 жовтня відкрили три дошки на честь загиблих земляків у зоні антитерористичної операції – Валерія Юрченка, Сергія Гуца та Петра Яцковця.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«На фасаді Лугинської ЗОШ №2 про мужніх випускників закладу нагадуватимуть викарбувані імена на граніті: заступника командира танкової роти з озброєння військової частини А0409, капітана Валерія Юрченка та солдата 95-ї аеромобільної бригади Сергія Гуца», - інформує прес-служба.

Цього ж дня на фасаді Остапівського навчально-виховного комплексу було відкрито пам’ятну дошку старшині Збройних Сил України Петру Яцковцю, який 24 серпня загинув у зоні проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, 43-річного Валерія Юрченка поховали 5 вересня. Станом на 22 серпня він  числився у всеукраїнському списку безвісти зниклих та полонених військовослужбовців як такий, чиє місцезнаходження встановлюється.

24-річного Сергія Гуца поховали у рідних Лугинах 10 вересня. У всеукраїнському списку безвісти зниклих та полонених військовослужбовців станом на 13.09 під номером 195 числився Гуц С. Т.

38-річного старшину Петра Яцковця в останню путь провели 27 серпня. Поховали військового у селі Остапи Лугинського району.

Фото прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Як повідомляв Житомир.info, у вересні меморіальні дошки полеглим мешканцям Овруцького району – Ігорю Ващуку та Олександру Василенку – відкрили у школах, де навчались загиблі герої.

У селі Мовчанівка Ружинського району місцеві мешканці також вирішили вшанувати пам'ять земляка, полеглого на сході України, встановивши гранітну дошку Віталію Циборі на стіні його рідної школи.

В серпні у Бердичеві Житомирської області відкрили меморіальні дошки військовослужбовцям-землякам, загиблим в антитерористичній операції, - Роману Абрамову, Віталію Дульчику, Євгену Старікову та Олегу Реготуну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі