Суспільство

У Житомирській області поховали двох військових, одного із них вважали зниклим безвісти

8 September 2014, 19:16

Наприкінці минулого тижня у Новограді-Волинському Житомирської області попрощалися з двома військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

4 вересня громада міста прийшла до Будинку офіцерів провести в останню дорогу командира 3-го механізованого взводу 5-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону, лейтенанта Марчука Олександра Григоровича, який загинув у боях на сході України. Поховали 25-річного бійця 30-ї ОМБр на міському кладовищі по вулиці Чехова, в секторі для почесних поховань «Алея слави».

Ще одне поховання відбулося 5 вересня – в останню путь провели Валерія Юрченка. Загиблий – капітан за призовом, заступник командира танкової роти з озброєння танкового батальйону військової частини А0409. Юрченко Валерій Вікторович народився 12 лютого 1971 року в смт Лугини Житомирської області.

Після прощання, що також відбулося біля Будинку офіцерів, тіло загиблого перевезли до рідного селища, де його й поховали.

Станом на 22 серпня Валерій Юрченко числився у всеукраїнському списку безвісти зниклих та полонених військовослужбовців як такий, чиє місцезнаходження встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня у місті Новоград-Волинський Житомирської області поховали майора Миколу Лісовського, який загинув в Степанівці Донецької області. Військовослужбовець також числився у списку зниклих безвісти.

Фото відділу інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі