Політика

Микола Присяжнюк: «Зрада житомирських соціалістів не додасть їм ні поваги, ні влади»

15 February 2008, 18:26

15 лютого відбулася сесія Житомирської обласної ради під головуванням Віталія Француза. Особливістю її став той факт, що до депутатів, які раніше складали кворум приєдналися житомирські соціалісти.

Прокоментував ситуацію народний депутат України, голова Житомирського обласного відділення Партії регіонів Микола Присяжнюк:

«На мою думку, рішення  житомирських депутатів-соціалістів   взяти участь у роботі нелегітимної сесії обласної ради, виходить із ситуації, яка сьогодні склалася в Соціалістичній партії в цілому. Крім того, що соціалісти  не потрапили до вищих гілок влади, вони ще й не користуються  прихильністю діючої влади, про що свідчать події навколо Семенюк та  Рудьковського. І потрібно сказати, що ці впливові в партії політики сьогодні самі борються проти влади. Ситуація досить непроста. І не дивно, що вона налякала житомирських соціалістів, які, заради власного порятунку, кинулися шукати собі соратників серед тих політиків, дії яких ще недавно гостро засуджували. При цьому страх і власні амбіції   перевищили навіть відчуття відповідальності перед виборцями, інтересами яких довелося пожертвувати.

Якими можуть бути наслідки такого вчинку, спрогнозувати неважко. Народної любові, поваги така зрада соціалістам не додасть. І влади, до якої вони так прагнуть, також не дасть. Якщо говорити образно, врешті їх переїде їх власний політичний потяг. Як це сталося з двома нашими депутатами, які всупереч рішенню партії, взяли участь у роботі нелегітимного обласного законодавчого органу. Сьогодні рішенням обласної Ради Партії регіонів Савчука А.А. та Рудовського О.В. виключено з партійних лав. Помилка і зрада – різні речі. І якщо помилку за певних умов можна вибачити, то за зраду потрібно нести повну відповідальність. Ці люди самі зробили свій вибір».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі