Місто

Мешканці житомирської багатоповерхівки по вулиці Шевченка скаржаться на холод у квартирах

18 December 2014, 18:32

У Житомирі мешканка будинку № 41 по вулиці Шевченка Ніна Мулявська скаржиться – з настанням холодів температура у її квартирі не піднімається вище 16-ти градусів. Рятуються лише теплим одягом і електрообігрівачами. Через це у місяць нагорає 350 кВт.

Жінка каже: разом з сусідами зверталися у ЖЕК та у теплокомуненерго, втім від того батареї теплішими не стали. Натомість платіжки за тепло приходять справно.

«Виходить, за те, що квартиру не опалюють, я мушу платити 430 грн. в місяць», – нарікає Ніна Мулявська.

У ЖЕКу №16 кажуть: у тому, що в квартирах холодно, їхньої провини нема і припускають – щоб економити газ, котельня понижує градус.

У теплокомуненерго підтверджують, що дійсно всерйоз взялися за економію газу, але переконують: у будинку не повинно бути проблем з теплом, позаяк котельня працює справно і контролює рівень температури.

Тут обіцяють провести перерахунок мешканцям будинку, але тільки за умови, що вони звернуться з письмовими заявами, і комісія зафіксує, що температура повітря у їхніх житлах не дотягує до норми.

Втім, молоду маму простий перерахунок не влаштовує. Платити за холоднечу у своїй квартирі вона не збирається і обіцяє: якщо батареї таки не стануть теплими, буде відмовлятися від послуг теплокомуненерго.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі