Культура

Близько 1000 танцюристів з усієї України взяли участь у турнірі «Миколаїв бал» у Житомирі

22 December 2014, 14:46

Ювілейний, двадцятий, танцювальний турнір «Миколаїв бал» 20 грудня відбувся у Житомирі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

За словами незмінного організатору заходу – директора-координатора клубу спортивних танців «Сузір’я» Валентини Грибан, огляд танцювальних талантів, що став традиційним, протягом останніх десяти років став всеукраїнським, а за останні два роки набув статусу міжнародного.

Цьогоріч, зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, зарубіжні танцівники не брали участь у турнірі.

На «Миколаїв бал-2014» приїхали близько 1000 танцівників з Чернівецької, Львівської, Дніпропетровської, Київської, Житомирської областей та м. Києва. Їх привітали т. в. о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

У конкурсі взяли участь всі без винятку танцювальні клуби м. Житомира і Житомирської області, а їх зараз 13.

Найвищим досягненням житомирян стала перемога Ростислава Гордієва та Катерини Демчук у програмі «стандарт», та срібло, здобуте цією ж парою, у програмі «латина». Вони представляють клуб спортивного танцю «Сузір’я», є вихованцями тренера Валентини Грибан і виступають в категорії «юніори-2» (до 16 років).

Абсолютно усі танцівники, а також члени журі традиційно отримали подарунки від святого Миколая. Кращі учасники «Миколаєвого балу» отримали ще й заслужені медалі, дипломи та кубки.

Учасники змагань продемонстрували професійну підготовку. І хоча всі не стали переможцями, але отримали можливість конкурувати з більш підготовленими танцівниками, побули на святі танцю, музики, талантів.

Фото Ярослави Гапонової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі