Влада

У керівника ДФС в Житомирській області Лілії Куришко з’явився перший заступник

13 February 2015, 17:44

 11 лютого перший заступник голови ДФС України Володимир Хоменко представив колективу головного управління ДФС у Житомирській області першого заступника керівника установи. Ним став Ігор Шамрай, який буде куратором підрозділів силового блоку.

Про це 13 лютого повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Новопризначений перший заступник керівника ГУ ДФС в області Ігор Шамрай подякував за довіру та визначив основні пріоритети своєї діяльності на посаді: виявлення фіктивних підприємств, «конвертаційних центрів», бізнесу, який використовує незаконні схеми з формування фіктивного податкового кредиту, протидія незаконному обігу підакцизних товарів та інші заходи, метою яких буде забезпечення наповнення державної скарбниці», - йдеться у повідомленні.

На сайті інформації про нового заступника ще немає

На сайті обласного управління ДФС є повідомлення, що відносно Ігоря Шамрая 5 січня 2015 року почалася «люстраційна» перевірка. В той час він перебував на посаді начальника відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок управління податкового та митного аудиту. Повідомлення про результати перевірки на сайті ДФС немає.

У декларації за 2013 рік зазначено, що Шамрай за рік отримав доходи у сумі 181 тис. 838 грн., з яких: 180 тис. 814 грн. – зарплата, 1 тис. 24 грн. – матеріальна допомога. Члени сім’ї декларанта (дружина та донька) за рік отримали 25 тис. 23 грн., з яких: 150 грн. – зарплата, 24 тис. 873 грн. – допомога по безробіттю.

У власності Ігоря Шамрая є земельна ділянка площею 4675 кв.м та квартира загальною площею 34,29 кв.м. Членам родини належить земельна ділянка площею 4775 кв.м і квартира загальною площею 96,9 кв.м.

Власного транспорту у працівника ДФС немає, а члени сім’ї володіють двома автомобілями: Opel Astra 2005 р.в. та Chevrolet Aveo 2007 р.в. Грошей на банківських рахунках родина не має.

Фінансові зобов’язання членів сім’ї Ігоря Шамрая у 2013 році становили 43 тис. 890 грн., з яких: 1 тис. 40 грн. – добровільне страхування, 15 тис. грн. – на утримання майна, 10 тис. 350 грн. – погашення основної суми позики, 17 тис. 500 грн. – погашення суми процентів за позикою.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого кількасот людей прийшли до Богунського районного суду, де мала розглядатися справа щодо в.о. начальника головного управління ДФС у Житомирській області Лілії Куришко: її чоловік через суд вимагав, аби дружина повідомила Державну фіскальну службу про своє неодноразове перебування у зоні АТО, щоб уникнути люстрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі