Влада

У Житомирі день народження Шевченка збираються відзначити літературно-музичною композицією

6 March 2015, 10:50

 У Житомирі 9 березня день народження Кобзаря збираються відзначити літературно-музичною композицією та нагородженням переможців конкурсу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації в матеріалі про чергове засідання громадської гуманітарної ради при облдержадміністрації, яке провели 5 березня.

«У ході засідання було обговорено питання стосовно проведення урочистих заходів з нагоди 201-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. Начальник управління культури облдержадміністрації, член громадської гуманітарної ради Юрій Градовський запропонував провести 9 березня о 10-й годині, біля пам’ятника Великому Кобзарю літературно-музичну композицію «Живе Шевченкове слово», присвячену поету, організувати нагородження переможців конкурсу, який проходив до дня народження Т.Г.Шевченка та покласти квіти до підніжжя пам’ятника. Члени громадської гуманітарної ради одностайно схвалили дану пропозицію», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, новий склад громадської гуманітарної ради та Положення у новій редакції були затверджені розпорядження голови облдержадміністрації Сергія Машковського №35 від 9 лютого 2015 року.

Як відзначали 200-річння від дня народження Тараса Шевченка дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі