Влада

Після 124 днів полону житомирський кіборг Олег Кузьміних зустрівся з дружиною та доньками (доповнено)

23 May 2015, 13:54

Підполковник Олег Кузьміних, який провів 124 дні у полоні у терористів, нарешті зустрівся з рідними – дружиною та доньками.

23 травня на сторінці у фейсбук Петра Порошенка з’явилась інформація про зустріч Петра Порошенка зі звільненим з полону кіборгом Олегом Кузьміних та його родиною.

«Ми своїх не кидаємо! Ми і далі боротимемося за життя кожного українського Героя і повертатимемо своїх додому. Дякую нашому Кіборгу Олегу Кузьміних за високий бойовий дух і відвагу. З великою приємністю потиснув Олегові руку і вручив йому орден «За мужність». Такими воїнами мають гордитися не лише їх діти, але і всі українці!», - йдеться у повідомленні на сторінці у фейсбук.

Близько 15.00 Олег Кузьміних повернувся до Житомира. Вдома його зустрічали всим подвір'ям.

Як друзі та сусіди Олега Кузьміних зустрічали у Житомирі свого героя дивіться тут.

Нагадаємо, ввечері 22 травня президент Порошенко повідомив про звільнення з полону бойовиків «кіборга» Олега Кузьміних.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня підполковник Олег Кузьміних, командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади потрапив у полон. Це відболось вранці, коли підрозділ на чолі з командиром рухався в бік Донецького аеропорту, щоб врятувати поранених бійців. Рідні полоненого офіцера звернулися до президента і всіх небайдужих з проханням зробити усе можливе для порятунку Олега. 6 лютого, у день народження комбата, у Житомирі  з'явились білборди «Тримайся, кіборг!».


Фото зі сторінки у фейсбук Петра Порошенка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі