Влада

Робоча група буде думати, як заборонити приватизацію ДП «Україна» та повернути його Житомирському агроуніверситету

9 July 2015, 10:59

 Губернатор Сергій Машковський створив робочу групу для вивчення ситуації з державним підприємством «Україна».

Відповідне розпорядження підписане 6 липня та опубліковане на сайті ОДА.

«Відповідно до ст. ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», протокольного рішення Житомирської обласної ради від 28.05.2015 щодо вилучення ДП «Україна» з переліку підприємств, що підлягають приватизації у 2015 році, та повернення його у структуру Житомирського національного агроекологічного університету утворити робочу групу для вивчення ситуації щодо повернення ДП «Україна» Черняхівського району у структуру Житомирського національного агроекологічного університету та затвердити її склад», - йдеться у документі.

Робочій групі повинна вивчити ситуацію навколо ДП «Україна» Черняхівського району та до 16 липня 2015 року проінформувати облдержадміністрацію.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня депутати обласної ради направили звернення до Міністерства аграрної політики з проханням повернути Житомирському національному агроекологічному університету незаконно відчужене науково-дослідне господарство. Мінагрополітики відповіло, що вважає повернення недоцільним. 12 тарвня Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році. Зокрема, приватизації підлягає державне підприємство «Україна» (Мінагрополітики).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі