Спорт

У Житомирі вдруге за рік планують провести мотокрос пам’яті Корольова

10 September 2015, 11:00

У Житомирі члени виконавчого комітету міської ради на найближчому засіданні планують затвердили проект рішення «Про проведення в м. Житомирі традиційного мотокросу пам’яті С.П. Корольова».

Відповідний проект опублікований на офіційному сайті мерії.

«Відповідно до міської цільової соціальної програми розвитку галузі фізичної культури і спорту на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 18.04.13 № 521, з метою популяризації здорового способу життя, залучення мешканців міста до участі у масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах, відповідно до статей 32, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з федерацією мотоциклетного спорту України в Житомирській області забезпечити проведення 26-27 вересня 2015 року у Житомирі традиційного мотокросу пам’яті С.П.Корольова. Встановити пости державтоінспекторів на перехресті вулиць Бондарної та Червоноармійської. Надати спеціальні автомобілі для безпечного проведення традиційного мотокросу пам’яті С.П.Корольова в районі вул. Червоноармійської», – йдеться у проекті рішення.

Також комунальному підприємству «ЕМЗО «Міськсвітло» планують доручити встановити дорожні знаки «В’їзд заборонено» на час проведення традиційного мотокросу. Управлінню охорони здоров’я міської ради звернутися до департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації щодо забезпечення чергування автомобіля екстреної медичної допомоги. Департаменту власності та ринкового регулювання міської ради 26-27 вересня забезпечити організацію виїзної торгівлі в районі вул. Червоноармійської.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня в Житомирі пройшов традиційний мотокрос пам'яті Сергія Корольова, участь в якому взяли 106 мотоциклістів у віці від 6 до 59 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі