Події

У Житомирській області чоловіка вкусила змія, коли він господарював на власному подвір’ї

27 September 2015, 11:21

26 вересня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч Житомирської області надійшло повідомлення про те, що в с. Білокам’янка чоловіка вкусив небезпечний плазун.

Про це йдеться в повідомленні на сайті управління ДСНС України в Житомирській області.

«Як з’ясувалося, 50-річний селянин порався по господарству на власному подвір’ї. Раптом він відчув різкий біль у верхній кінцівці. Чоловік почав втрачати свідомість, але встиг покликати на поміч. Дружина одразу викликала «швидку» і прибулі за викликом медики, госпіталізували постраждалого до лікарні. Наразі хворий перебуває у реанімаційному відділенні лікувального закладу. Його стан стабільний», – повідомляють на сайті.

Рятувальники Житомирської області застерігають населення області! Укус змії може мати дуже серйозні наслідки, тому що отрута швидко вражає життєво-важливі системи організму людини: серцево-судинну, кровотворну, нервову. У вкушеного вже через півгодини наступають загальні ознаки отруєння: слабкість, головний біль, блювота, задишка, запаморочення, з'являється набряклість тканин тощо, – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Білокам’янка Овруцького району Житомирської області 8 червня чоловік, втрачаючи свідомість після укусу змії, встиг покликати на допомогу.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі