Події

У Житомирській області чоловік, втрачаючи свідомість після укусу змії, встиг покликати на допомогу

9 June 2015, 17:50

У селі Білокам’янка Овруцького району Житомирської області 8 червня чоловік, втрачаючи свідомість після укусу змії, встиг покликати на допомогу.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«8 червня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про те, що в с. Білокам’янка чоловіка вкусив небезпечний плазун. Як з’ясувалося, 50-річний селянин порався по господарству на власному подвір’ї. Раптом він відчув різкий біль у правій нозі. Постраждалий оглянув ногу і побачив, що в нього на голіностопі з’явилася рана, що була схожа на укус. Поблизу ж було помітно як відповзає змія. Чоловік почав втрачати свідомість, але встиг покликати на поміч. Рідні одразу викликали «швидку допомогу»», – йдеться у повідомленні.

Селянина було госпіталізовано до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні з діагнозом: укус змії. За останньою інформацією, стан хворого тяжкий, але стабільний. Чоловік поступово починає приходити до тями.

Як повідомляв Житомир.info, прогулянка лісом закінчилася для 32-річного жителя Овруцького району госпіталізацією. На дворі стояла неймовірна спека, тому чоловік одягнувся досить легко. На ноги він взув звичайнісінькі капці. Підійшовши до кущів, відчув різкий біль у стопі. Коли нахилився, то побачив, що по землі повзе гадюка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі