Влада

Житомирський облавтодор готується до зими: відремонтував 207 одиниць техніки і заготовив 58 тис. тонн піску й солі

18 November 2015, 16:45

У Житомирській області для ліквідації зимової слизькості заготовлено 50,4 тис. тонн фрикційних матеріалів (матеріали з високими коефіцієнтами тертя і підвищеною стійкістю проти зношування – ред.), 7,22 тис. тонн технічної солі, а також підготовлено та відремонтовано 207 одиниць дорожньої техніки.

Про це з посиланням на начальника Житомирської дорожньо-експлуатаційної дільниці Віктора Жовніра повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Філіями ДП «Житомирський облавтодор» виконані роботи з встановлення дорожніх знаків 1.13 (Слизька дорога) з табличками  7.12 (Ожеледиця) і 7.2.1 (Зона дії) на автомобільних дорогах загального користування. Станом на 18 листопада цього року встановлено 1327 комплектів зимових знаків, в тому числі 845 штук - на автомобільних дорогах державного значення, - інформує прес-служба.

Також працівниками філій ДП «Житомирський облавтодор» виготовлено та відремонтовано 3020 погонних метрів снігозатримуючих щитів, що, за інформацією прес-служби, становить 262% від плану. На даний час тривають роботи з їх встановлення.

18 листопада голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський перевірив стан підготовки дорожніх організацій області до роботи в осінньо-зимовий період. З його слів, з обласного бюджету виділено близько 1,5 млн. грн. для закупівлі паливно-мастильних матеріалів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

На випадок снігів філії Житомирського облавтодору залучатимуть техніку 14 сторонніх організацій.

Завершуються роботи з вивезення та складування протиожеледної суміші на потенційно-аварійних ділянках.

Як повідомляв Житомир.info, працівникам Житомирського облавтодору пообіцяли виплатити борги по зарплаті до Нового року.

 
 

Фото прес-служби Житомирської обласної державної адміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі