Місто

У соцмережі пишуть про 15 б/у тролейбусів для Житомира, в мерії кажуть - нічого не купляли

30 November 2015, 14:38

У соцмережі пишуть про 15 б/у тролейбусів для Житомира, в мерії повідомили, що нічого не купляли.

Про тролейбуси у Новограді-Волинському на своїй сторінці у Facebook написав RusiqueTarasøv.

«Вчера на стоянке в Новоград-Волынске. 15 б/у троллейбусов MAN для Житомира. Немецкий город Золинген продал их житомирскому транспортному управлению по 14 тысяч евро за каждый. Троллейбусы в хорошем техническом состоянии. А столица Эстонии продаёт Житомиру трамваи по 1 тысячи евро каждый. Городское транспортное управление Житомира планирует закупить ещё около 60 единиц трамваев, троллейбусов и автобусов, чтобы заменить зажравшихся частных перевозчиков. А киевляне нэхай ездят на ржавых маршрутках с обезьянами за рулём», - пише Rusique Tarasøv.

В житомирському управлінні транспорту і зв’язку Житомир.info повідомили, що нічого не знають про тролейбуси, які стоять на стоянці у Новограді-Волинському.

«Кошти на тролейбуси виділялися у 2014 році, і на ті кошти вже були придбані тролейбуси, а ті тролейбуси, можливо, якийсь транзит, я не можу вам цього сказати», – сказала начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міськради Тетяна Подорожня.

Керівник Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський також повідомив Житомир.info, що ніякого транспорту більше не куплялося для міста Житомира.

«Ця інформація однозначно не відповідає дійсності, ми свої кошти вже використали і всі тролейбуси отримали. У 2014-2015 роках ми вже отримали 31 тролейбус. Я не знаю, що то за тролейбуси, можливо інші міста України закуповують – це тролейбуси не для Житомира», – сказав Олег Таможський.

Як повідомляв Житомир.info, для Житомира хочуть придбати один європейський трамвай на 5 вагонів за 28 мільйонів гривень.

4 листопада під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради піднімалося питання щодо доцільності придбання для міста трамвая вартістю 28 млн грн. Керівник ТТУ Олег Таможський повідомив, що це космічний вид транспорту і, що про такий вид транспорту доводиться тільки мріяти.

Вчера на стоянке в Новоград-Волынске. 15 б/у троллейбусов MAN для Житомира. Немецкий город Золинген продал их житомирс...

Posted by Rusique Tarasøv on 28 листопад 2015 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі