Влада

Радник президента знає, хто причетний до розпродажу армійських сухпайків, знайдених у Житомирі, а Міноборони сприяє розслідуванню

16 December 2015, 13:00

Радник президента України та волонтер у Міноборони Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook написав, що до розпродажу армійських продуктових наборів, знайдених в їдальні Житомирського торговельно-економічного коледжу, причетний колишній начальник продовольчої бази ЗСУ, звільнений на пенсію кілька років тому.

«Приватний підприємець Табенський - колишній начальник продовольчої бази ЗСУ, звільнений на пенсію кілька років тому. І вже кому як не йомц знати ЯК списувати всяке зі свого складу. Одна проблема - вчора склади цих чотирьох військових частин опечатані і йде облік всіх сухпайків. Десь вилізе недостача. Тоді буде видно ланцюжок. І ніяких тут немає генералів, немає їх дач. Є ушлий полковник на пенсії, є пару-трійку ушлих майорів або підполковників у частинах, напевно є пару нездар, які не перерахували привезені пайки. Десь корупція, десь розхлябаність», – написав на своїй сторінці Бірюков.

 

Нет, обнаружено не полторы тысячи пайков, много больше. И да, это именно то, что нужно нам больше всего от гражданских а...

Опубліковано Юрієм Бирюковим 16 грудня 2015 р.

В свою чергу Міністерство оборони України на офіційному сайті повідомляє, що надає всебічну підтримку та сприяння в розслідуванні резонансного інциденту щодо виявлення військових сухих пайків в їдальні Житомирського торговельно-економічного коледжу.

«Наразі Військова служба правопорядку, Тил Збройних Сил України та правоохоронні органи проводять спільне розслідування за зазначеним фактом. Міністерство оборони України всіляко сприяє проведенню об’єктивного розслідування і зацікавлену у з’ясуванні всіх обставин події. Винні посадові особи будуть притягнені до відповідальності у суворій відповідності до законодавства України. Принциповою позицією Міністра оборони України є боротьба з посадовими зловживаннями та корупцією, розкраданням військового майна. У зв’язку з цим керівництво оборонного відомства буде вдячне свідомим громадянам, які надаватимуть будь-яку інформацію щодо цих ганебних фактів», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 14 грудня у їдальні Житомирського торговельно-економічного коледжу, який знаходиться на вул.Черняховського, виявили склад армійських сухпайків.
 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі