Місто

Житомирян запрошують зі щітками пройтися вулицями міста і очистити стовпи від оголошень

17 February 2016, 12:50

19 лютого у Житомирі пройде акція «Зробимо місто чистим»  з очищення електричних опор на території міста Житомира від оголошень та реклами.

Про це повідомили в комунальному підприємстві «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради, - інформує прес-служба мерії.

Очікується, що у заході візьмуть участь комунальні та комерційні підприємства міста, активісти й представники громадських організацій. Технічне забезпечення  акції здійснює КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради.

Захід розпочнеться о 9.00 год. на майдані Соборному. Прибирання відбуватиметься за маршрутом: «майдан Соборний - вул. Велика Бердичівська - вул. Вітрука» та «майдан Соборний - вул. Київська - майдан Привокзальний».

До участі у заході запрошуються всі бажаючі. Координатори акції «Зробимо місто чистим»: заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою м Житомира» Наталія Павлюк, тел. 43-84-67, начальник лінійного відділу Олександр Круглий, тел. 43-84-65.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році активісти за допомогою металевих щіток очистили центр міста від реклами й оголошень та попередили комунальників, що можуть перейти до більш жорстких методів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі