Влада

Мер Житомира розпорядився створити робочу групу з організації у місті сезонної торгівлі

18 February 2016, 17:25

У Житомирі створять робочу групу, яка прийматиме заяви від підприємців на розміщення протягом весняно-літнього періоду 2016 року об’єктів сезонної торгівлі.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Сергія Сухомлина «Про створення робочої групи з організації сезонної торгівлі на території м. Житомира протягом весняно-літнього періоду 2016 року» від 18 лютого, розміщеному на офіційному сайті Житомирської міськради.

З метою «належної організації сезонної торгівлі на території міста Житомира» у місті буде утворена робоча група у складі 7 осіб під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія Ясюнецького.

Сергій Сухомлин розпорядився «робочій групі розглядати заяви суб’єктів підприємницької діяльності, які надійшли до виконавчого комітету Житомирської міської ради щодо здійснення сезонної торгівлі, та надавати рекомендації щодо розміщення сезонних об’єктів з метою належної організації сезонної торгівлі на території міста Житомира у весняно-літній період 2016 року».

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2015 року за самовільно встановлені на вулицях Житомира лотки та холодильники інспекція з благоустрою склала 12 протоколів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі