Влада

Влада Житомира готується до весни – опублікований проект рішення про сезонну торгівлю

26 February 2016, 12:24

У Житомирі з весни до 15 листопада дозволять торгувати лише морозивом та безалкогольними напоями, а на літніх майданчиках біля кафе і ресторанів – продукцією власного виробництва.

Проект рішення виконкому про організацію сезонної торгівлі на території Житомира опублікований на сайті міської ради 25 лютого.

«Організувати сезонну торгівлю на території міста Житомира продукцією власного виробництва підприємств ресторанного господарства, морозивом та безалкогольними напоями в весняно-осінній період 2016 року шляхом розміщення суб’єктами підприємницької діяльності сезонних об’єктів відповідно до погодженої управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради схеми розміщення, а також узгодженого з Житомирським міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби  у Житомирській області асортиментного переліку товарів для  реалізації, а саме:

1.1. літніх майданчиків на території, прилеглій до підприємств ресторанного господарства стаціонарної мережі;

1.2. лотків (низькотемпературних прилавків, холодильників)  для торгівлі морозивом та безалкогольними напоями на території, прилеглій до підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами та підприємств ресторанного господарства;

1.3. лотків (низькотемпературних прилавків, холодильників)  для торгівлі морозивом та безалкогольними напоями згідно з додатком 1;

1.4. ємностей для торгівлі квасом (ролл-бар, термокега, автоцистерна) згідно з додатком 2» - зазначається у проекті рішення, проте додатки на сайті ще не опубліковані.

Комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради, управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради та відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг департаменту власності та ринкового регулювання міської ради, відповідно до наданих повноважень доручено «здійснювати постійний контроль за виконанням суб’єктами підприємницької діяльності вимог, визначених в додатку 3 до цього рішення, та у разі виявлення порушень вказаних вимог надавати пропозиції для розгляду на засіданні виконавчого комітету міської ради питання щодо припинення торговельної діяльності».

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого мер Житомира своїм розпорядженням створив робочу групу, яка приймає заяви від підприємців на розміщення протягом весняно-літнього періоду 2016 року об’єктів сезонної торгівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі