Події

У Житомирі на Вітрука Geely врізався у напівпричіп вантажівки: водій був нетверезим

11 March 2016, 12:20

У Житомирі по вулиці Вітрука близько пів на п’яту ранку 11 березня сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, причиною пригоди стало керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Водій автомобіля Geely, 49-річний житомирянин, рухаючись по вул.Вітрука у напрямку вул. Б.Тена з вулиці Шевченка, не впорався з керуванням і в’їхав у напівпричіп вантажного автомобіля Renault Magnum, припар кованого на узбіччі проїзної частини», – повідомили у прес-службі.

Унаслідок ДТП водій автомобіля Geely отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні. У керманича взято кров для дослідження на визначення стану алкогольного сп’яніння.

Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на перехресті вулиць велика Бердичівська та Гагаріна вночі 9 березня Opel Combo здійснив наїзд на Daewoo Lanos та Fiat і не зупинився на місці пригоди. Водії наздогнали винуватця ДТП та викликали поліцію.

Фото з сайту ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі