Економіка

На околиці Житомира податківці спалили майже 100 тисяч акцизних марок

1 April 2016, 15:14

Співробітники Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області знищили 981,8 тисячі «акцизок», які повернув у податкову службу виробник.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС в області.

«Щоб уникнути порушення та зловживання у сфері обігу підакцизної продукції, 981 тисячу 800 марок акцизного податку було знищено. Дані марки були повернуті виробником як такі, що не підлягають використанню у зв’язку зі зміною дизайну марки та з тим, що сума  акцизного податку, зазначена на марці, не відповідає діючій на сьогодні ставці акцизного податку», - йдеться у повідомленні.

Спеціальна комісія провела знищення марок шляхом їх спалення на території ПАТ ВЗП «Хміль», що на вул. Металістів у Житомирі.

Утилізація марок акцизного податку передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 року № 1251 та наказом ДФС України від 15.09.2015 року № 693 «Порядок знищення невикористаних марок акцизного податку», - нагадують у податковій.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році начальник податкової міліції Житомирської області Іван Гілета розповідав, де друкують підпільні акцизки і що роблять з конфіскованою горілкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі