Події

Житомирського слідчого, який попався на хабарі, звільнили з поліції та можуть ув’язнити на 5-10 років

4 April 2016, 10:25

Слідчий Головного управлінні Нацполіції в Житомирській області, який попався на хабарі у 2 тис. грн за сприяння у поверненні автомобіля після ДТП, тепер безробітний.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо одержання неправомірної вигоди за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Установлено, що слідчий слідчого управління ГУНП в області пообіцяв місцевому жителю за 2 тис. грн неправомірної вигоди посприяти у поверненні транспортного засобу, вилученого та визнаного речовим доказом у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної події. За результатами проведеного досудового розслідування слідчого звільнено з органів національної поліції», - йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт направлено до Корольовського районного суду м. Житомира для розгляду по суті.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, 3 березня 2016 року у Житомирі на зупинці затримали слідчого ГУНП під час отримання ним хабара у розмірі 2 тисяч гривень, які він одержав за повернення автомобіля 31-річному чоловікові.

Житомир.info  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі