Влада

На організацію оздоровлення дітей у житомирському таборі «Супутник» виділили понад 3 млн грн

20 April 2016, 17:05

У Житомирі на організацію оздоровлення дітей у таборі «Супутнику» виділили 3 млн 159 тисяч гривень.

Про це на засіданні виконавчого комітету 20 квітня розповіла заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Людмила Сікайло.

«Даний проект рішення підготовлений на виконання статі 7 Закону України про організацію оздоровлення дітей для того, аби повністю і якісно забезпечити організацію цього оздоровлення. Коротко про ситуацію по оздоровленню: виділено коштів - 3 млн 596 тис. грн на організацію оздоровлення та відпочинку дітей плюс на цю сесію ми виносимо додаткові зміни до програми, де просимо ще 304 тисячі на організацію зміни. На поліпшення матеріально-технічної бази «Супутник» виділено 1 млн і 8 тисяч гривень - це на капремонт приміщення їдальні, душових, на виготовлення проектно-кошторисної документації, спортивно-ігрових майданчиків, адмінкорпусу та покрівель. Цього року ми також плануємо оздоровити більше 50% дітей шкільного віку. Щоб організувати оздоровлення в «Супутнику» виділено 3 млн 159 тисяч», – розповіла Людмила Сікайло.

«Щороку у таборі оздоровлювалися діти пільгових категорій, а яка ситуація цього року», – запитала член виконавчого комітету Наталія Волинець.

«Наше з вами завдання, яке прописане у законі – це організація оздоровлення дітей пільгових категорій. У нас 900 місць і 26 тисяч дітей, якби ми з вами не ділили, але для того, аби забезпечити оздоровлення тієї кількості, яка нам необхідна, нам як мінімум ще треба хоч 5 таборів. Крім оздоровлення, за кошти міського бюджету, у нас ще діти оздоровлюються за кошти обласного бюджету. У нас минулого року було оздоровлено за кошти обласного бюджету більше ніж 700 дітей. І державний бюджет по охороні здоров’я, там десь порядку 150 путівок було. В цьому році ми включили обдарованих дітей у табір «Супутник», 120 путівок, в тому році цього не було. Ми внесли зміни», – сказала Людмила Сікайло.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року путівка у табір «Супутник» коштувала майже три тисячі гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі