Події

У житомирському парку біля оглядового колеса дворічний хлопчик застряг головою в паркані

11 May 2016, 13:02

10 травня у парку імені Ю. Гагаріна в Житомирі біля однієї з каруселей хлопчик застряг головою між металевими прутами паркану.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«10 травня о 19:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога дитині, яка застрягла у паркані на території парка імені Ю. Гагаріна в Житомирі. За вказаною адресою виїхали бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. На місці з’ясувалось, що 2-річний хлопчик бавився та головою застряг в металевому паркані, який розташований біля однієї з каруселей. Усі спроби батьків звільнити його виявились марними. Дитина була налякана та плакала. За допомогою гідравлічних ножиців рятувальники розрізали металеві прути та обережно вилучили потерпілого. Хлопчик не постраждав, медична допомога йому не знадобилась», - повідомляє управління.

В управлінні ДСНС у Житомирській області уточнили, що подія трапилася біля атракціону «колесо огляду».

Як повідомляв Житомир.info, у 2010 році в решітці гідроспоруди села Пряжево Житомирського району застрягла 12-річна дівчинка. В 2012 році  жителька Андрушівки примудрилася застрягти між поручнями сходової клітки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі