Влада

В одному з сіл Житомирської області відкрили амбулаторію, яка обслуговуватиме людей з 4 населених пунктів

13 May 2016, 11:05

12 травня в селі Почуйки Попільнянського району Житомирської області відбулося урочисте відкриття нової сучасної амбулаторії.

Про це повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«За ініціативи безпосереднього інвестора, що працює на території Почуйок, відбулося будівництво цього медичного закладу», – йдеться у повідомленні.

Амбулаторію відвідав голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, який подякував Сергію Кролевцю, власнику групи компаній «Ерідон», Джастіну Вулфу, генеральному директору ТОВ «Монсанто Україна» за те, що вони дбають не лише про працівників свого підприємства та якість продукції для споживачів, а й сприяють постійному розвитку сіл Попільнянського району, у тому числі здоров'ю і добробуту місцевих жителів.

«В непрості часи ми живемо, є чимало питань і викликів, але розвиток України починається з ось таких, на перший погляд простих, але дуже важливих подій», – підкреслив Сергій Машковський.

На місці, де зараз розташована нова амбулаторія, раніше знаходилося старе занедбане приміщення. Після капітального ремонту будівля відчинила двері просторих світлих кабінетів, оснащених сучасним обладнанням та меблями. В амбулаторії відкрито такі медичні послуги:

– кабінети сімейного лікаря, гінеколога;

– денний стаціонар;

– ФТК і лабораторія;

– стоматологічний та педіатричний кабінети;

– кабінет щеплень;

– аптека.

Також проведено роботи з благоустрою прилеглої території — зроблено тротуари, паркан і клумби. Загальна вартість будівництва становить 7,2 млн грн. Ці кошти були виділені ПСП «Україна». Обладнання та техніка були закуплені за кошти місцевого та районного бюджетів. Амбулаторія обслуговуватиме близько 2 тисяч людей із 4 сіл Попільнянського району: Почуйки, Романівка, Кошляки, Ставище.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого у Новограді-Волинському відкрили нову сімейну амбулаторію, яка обслуговуватиме 47 багатодітних родин та 89 АТОшників.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі