Місто

У Житомирі 20 травня – перший форум роботодавців та ярмарок вакансій

19 May 2016, 13:05

20 травня на пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі пройде перший в історії міста форум роботодавців та ярмарок вакансій, який триватиме з 11.00 до 17.00 години і відбуватиметься у кілька етапів.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Панельні дискусії міської влади, бізнесу та навчальних закладів щодо розвитку навчання та міського ринку робочої сили проходитиме у сесійній залі міської ради до 13 години дня. А з 13.00 стартує виставка підприємств, навчальних закладів, презентації житомирських компаній та їх продукції, ярмарок вакансій на Михайлівській. В планах заходу також майстер-класи для абітурієнтів та студентів на теми «Як обрати майбутню професію», «Підготовка до співбесіди», «Професійні резюме», - інформує прес-служба.

Заступник мера Матвій Хренов каже, що завданням форуму є налагодження безпосередніх та стійких контактів між навчальними закладами, роботодавцями, мешканцями міста та владою. Цей захід допоможе поінформувати житомирян про місцевого виробника, а тим - підняти рівень свого престижу серед споживачів.

На захід запрошуються всі без виключення підприємства міста, ВНЗ, коледжі, профтехучилища, центр зайнятості, кадрові агенції та містяни.

Контактні особи для реєстрації та уточнення подробиць: навчальним закладам - Юлія Сікан, 48-11-94, підприємцям – Наталія Кравченко, 48-12-03.

«Ідея дуже проста: у нас навчальні заклади, бізнес і влада, всі живуть в паралельних світах. Навчальні заклади кажуть, що «ми готуємо класних фахівців», але чомусь вони потім безробітні. Роботодавці кажуть – «немає кому працювати». А ми тут виступаємо  як посередники, яким треба звести і тих й інших, щоб були взагалі робочі місця, щоб були податки, і люди залишалися жити в Житомирі», - коментував Житомир.info начальник департаменту економічного розвитку Микола Костриця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі