Політика

В останні вихідні весни у Житомирі почали святкувати День захисту дітей

30 May 2016, 12:54

Красиві, кмітливі і талановиті діти Житомира в останні вихідні весни зібралися на одному майданчику біля кінотеатру «Жовтень», щоб весело провести час і порадувати інших.

«Ми сьогодні відзначаємо свято День захисту дітей. Це свято означає, що потрібно захищати дітей, потрібно їх любити, потрібно не тільки думати, що діти маленькі і розумні, але вони ще й талановиті», - розповіла учасниця свята Настя Прозор.

Організатори благодійної організації «Планета для дітей» та Фонду родини Розенблат підготували для малят безліч сюрпризів.

«Ми на цю акцію запросили різні танцювальні колективи, вокальні колективи, вони будуть тут виступати, а також будуть аніматори проводити різні конкурси для діток, дарувати подарунки, буде аквагрим і багато чого цікавого. Ми хочемо, щоб і вони і їх батьки сьогодні дуже гарно провели цей чудовий весняний день, всім було весело і цікаво», - розповіла волонтер Фонду родини Розенблат Людмила Альтовська.

Долучитися до свята змогли усі охочі, також організатори запросили тих дітей, які потребують особливої уваги.

«Ми запрошували всіх діток, з якими працює наша організація «Планета для дітей». Це дітки з числа внутрішньо переміщених осіб, дітки сонця, діти учасників та героїв АТО. Свято відкрите для кожної дитини міста. Концертну програму готували спільно з нашими партнерами, це Фонд родини Розенбрат, клуб благодійників «Ангели добра», ансамбль «Аванте», «Міда», «Т-Squad», «Gloria-models», - розповіла заступник голови правління БО «Планета для дітей» Ольга Козак.

Благодійники Житомира обіцяють і надалі опікувати проблемами дітей, адже вважать, що у час, коли на сході України точаться бойові дії, варто докладати більше зусиль, аби допомагати малятам відволікатися від проблем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі