Суспільство

У службі автодоріг в Житомирській області обіцяють покінчити з ямковим ремонтом доріг до 15 червня

6 June 2016, 12:28

До кінця травня 2016 року в Житомирській області проведений ямковий ремонт майже 80% ділянок автомобільних доріг державного значення та 50% ділянок автодоріг місцевого значення, в загальному - більше 120 тисяч кв. м.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Упродовж місяця на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області силами підрядних організацій вдалося майже повністю ліквідувати ямковість на автомобільних дорогах М-21 (Житомир - Могилів-Подільський), Н-03 (Житомир-Чернівці), Т-06-11 (Ставище – Брусилів - Попільня), Т-06-08 (Малин - Кочерів), Р-31 (Бердичів – Хмільник - Літин). Пожвавлюється робота з ліквідації ямковості й на автомобільних дорогах місцевого значення. Служба автомобільних доріг у Житомирській області планує до 15 червня 2016 року завершити роботи з ямкового ремонту та приступити до виконання робіт по об’єктам поточного ремонту», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2016 року на п’ятьох вулицях Житомира здійснювався ямковий ремонт доріг. У 2016-17 роках на ямковий ремонт та обслуговування 213 км доріг державного та 1154 км доріг місцевого значення Житомирської області планують витратити майже 21 млн грн. 3 червня голова облдержадміністрації Сергій Машковський проїхав дорогами області й назвав найскладнішими трасу Шепетівка-Васьковичі та відрізок від Коростеня до Овруча. 

 

Фото - Служба автодоріг

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі