Влада

Начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області виключив Фадєєва зі складу атестаційної комісії

10 June 2016, 12:02

Начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області виключив Фадєєва зі складу атестаційної комісії через резонанс, який виник довкола.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«9 червня новий начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області полковник поліції В’ячеслав Печененко прийняв рішення про виключення громадянина І.Г. Фадєєва зі складу атестаційних комісій у зв’язку з виявленими обставинами та з метою недопущення дискредитації процесу переатестації поліцейських регіону. Водночас інформуємо, що на момент подачі кандидатів до складу атестаційних комісій попереднім керівництвом Головного управління Національної поліції в Житомирській області в облікових базах правоохоронних органів України жодних відомостей про притягнення вказаного громадянина до кримінальної відповідальності не було. Враховуючи суспільний резонанс довкола цієї ситуації та з метою уникнення підстав для компрометації висновків атестаційних комісій рішенням начальника ГУ НП в Житомирській області громадянин І.Г. Фадєєв виключений з їх складу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 червня в соцмережах з’явився список членів трьох атестаційних комісій, які проводять атестацію керівного складу ГУ НП в Житомирській області, серед яких - Ігор Геннадійович Фадєєв, він же, за інформацією активістів, - колишній кримінальний авторитет Ігор «Москва».

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня під час зустрічі з громадськістю начальник ГУ Нацполіції розповів, що член атестаційної комісії ГУ Національної поліції у Житомирській області Ігор Фадєєв ніякого відношення до кримінального середовища не має.

Ігор Фадєєв (фото з архіву редакції)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі