Події

У Херсонській області досі розшукують далекобійника з Житомира, який зник 9 днів тому

22 June 2016, 10:39

У Херсонській області 9 днів тому пропав зв'язок із водієм фури, 39-річним мешканцем Житомира Сергієм Яковлевим. Він прямував до Києва.

На узбіччі знайшли тільки вантажівку. Чоловіка самотужки розшукують родичі та волонтери, бо поліція мовчить, - повідомляє 24 канал.

«Машина стояла в зворотному напрямку, не в тому, в якому він повинен був їхати. Сам він туди поїхати не міг», -  каже родич зниклого Ігор.

Родичі водія впевнені: його сліди загубилися на придорожньому ринку, за Херсоном. Саме тут він збирався пити каву.

«Востаннє зі своїм чоловіком Тетяна Яковлева спілкувалася у понеділок, 13 червня. О 9-й ранку зв'язок з чоловіком обірвався. Два його мобільних мовчать і понині. Жодних зачіпок не дало і обстеження вантажівки, з якої не вкрали ані продукцію, ані речі. Далекобійником чоловік став місяць тому, до цього працював таксистом. Родичі кажуть, що він відповідальна людина, то ж затримати його могла тільки біда. Люди просять можливих свідків звернутися до поліції. Вдома на Сергія Яковлева чекають двоє неповнолітніх дітей», - розповідають журналісти 24-го.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» та запевняють, що розглядають усі можливі версії.

Сестра зниклого водія Ірина у телефонному коментарі розповіла Житомир.info, що станом на 22 червня Сергія так і не вдалося розшукати.

«Глухо, поки немає нічого. Дружина писала заяви про зникнення по місцю проживання, у Житомирі, та по місцю зникнення, в Херсоні. Їй порекомендували написати заяву на Міністерство внутрішніх справ України та подзвонити на «гарячу лінію». Будемо займатися цим сьогодні», - розповіла Ірина.

У коментарі Житомир.info речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що поліція розслідує факт зникнення чоловіка.

«На місці події був виявлений товар і автомобіль, який вже повернуто власнику. За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження. Відпрацьовується кілька версій зникнення людини, але поки результатів щодо встановлення місця її знаходження немає. Проводяться розшуково-слідчі дії», - розповіла Алла Ващенко. 

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2016 року в Житомирі затримали нападників, які вивезли до столиці підприємця і відібрали майже 40 тис. грн. 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі