Культура

День молоді у Житомирі: патріотичні флеш-моби, конкурс «Чарівна Полісянка» та ді-джеї open air

27 June 2016, 16:12

Головний молодіжний захід «День молоді-2016» проводитимуть у Житомирі протягом 2 вихідних днів 27 (понеділок) та 28 (вівторок) червня з 15 до 22 години.

Професійна концертна сцена розмірами 9х9 метрів, концертне спецсвітло та потужний якісний звук буде змонтовано біля Центральної арки міського парку культури і відпочинку, де відбуватиметься широкомасштабний молодіжний громадсько-мистецький проект «Молодь врятує світ», при свячений Дню молоді та Дню Конституції України. Організатори заходу – управління культури міської ради, обласне та міське управління сім'ї, молоді та спорту за сприяння комунального підприємства «Парк», студії естрадного мистецтва міського культурно-спортивного центру та міської громадської організації естрадних діячів.

Перед початком заходу відбудеться конкурс для молоді «Українське графіті ХХІ століття», у якому зможе взяти участь кожен бажаючий, який має до цього хист та попередньо зареєструвався.

Напередодні проведення проекту в центрі міста, у парковій зоні та біля Житнього ринку, волонтери роздаватимуть житомирянам запрошення з персональними номерами. Тож кожен з присутніх на заході матиме унікальний шанс виграти головний приз Дня молоді за власним номером, вказаним у запрошенні. Не пропустіть цю можливість!

У мистецькій частині заходу до Дня молоді візьмуть участь молодіжні естрадні виконавці та гурти, представники кращих команд сучасного танцю та спортивних клубів. Відбудеться обрання Королеви Дня молоді та фінал традиційного змагання юних леді «Чарівна Полісянка-2016», де молодих та вродливих полісянок готуватимуть до виступів «Face Art» Наталії Семенюк та студія Валерія Стройванса, а суворе журі пригощатиме ресторація «Кочерга».

Глядачі теж не залишаться без уваги – для них безліч інтерактивних конкурсів, патріотичних флеш-мобів та молодіжних руханок. А для знавців української пісні – конкурс хітів «Співай українське».

Хедлайнером вихідного дня стане гурт популярної музики «KRISTI». А завершить дійство традиційний та улюблений молодими житомирянами «Євроденс-парад OPEN AIR».

Також в рамках зазначеного проекту відбудуться щорічні змагання з молодіжних суб-культур «Battle Point-2016», у якому щороку беруть участь численні поціновувачі стилю «хіп-хоп», а також традиційні молодіжні фестивалі «Молодь – надія держави» (до Дня молоді) та «Молодь – за майбутнє України-2016» (до Дня Конституції України).

Учасники заходу стверджують, що День молоді проводиться не тільки для молоді, адже серед глядачів завжди багато дорослих житомирян – шанувальників сучасної української та європейської музики.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі