Влада

Після поста у Facebook житомирські правоохоронці затримали КамАЗ з піском

1 July 2016, 13:22

Начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко відреагував на пост у Facebook щодо незаконного видобутку піску.

«Інформацію активістів щодо незаконного видобутку піска у селах Улянівка та Левкові взяли до перевірки. Уже сьогодні поліція разом з УСБУ затримали перший автомобіль КАМАЗ з піском. Документів водій не надав. З’ясовуємо, звідки конкретно і куди прямувало авто. Подію зареєстрували, тримаю на контролі», - написав Печененко 30 червня.

Відповідь керівник обласної поліції адресував активістці Ірині Коцюбі, яка 29 червня написала, що член Житомирського міськвиконкому займається незаконним видобутком піску у Житомирському районі, а правоохоронці нічого не можуть вдіяти.

Як повідомляв Житомир.info, про незаконний видобуток піску в Улянівці під виглядом облаштування копанки у 2015 році говорила тодішня голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва. На початку квітня цього року екологи інформували, що спільно з працівниками спецпідрозділу УСБУ виявили незаконний видобуток корисних копалин місцевого значення (піску) під виглядом будівництва водойми. Обласна поліція а даним фактом внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 240 ККУ («Порушення правил охорони або використання надр») і проводила слідчі дії.

 

Фото з фейсбук-сторінки В’ячеслава Печененка  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі