Влада

Влада Житомира оголошує конкурс на кращий сценарій проведення «Свята першого дзвоника»

8 July 2016, 16:16

Житомирська влада оголошує конкурс на кращий сценарій проведення «Свята першого дзвоника» та «Свята останнього дзвоника».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник мера Житомира Матвій Хренов.

«У травні я писав про ідею змінення формату святкування першого і останнього дзвоників у школах. Ми це питання задали вчителям і заступниками директорів житомирських шкіл із виховної роботи. І ось по результатам обговорень виникла думка про оголошення конкурсу на кращий сценарій проведення шкільних свят «Свято першого дзвоника» і «Свято останнього дзвоника». Відповідне Положення про конкурс підписано і маю надію, що ми побачимо багато цікавих сценаріїв. Найкращі будемо рекомендувати для роботи. Проте, наголошую, що рекомендації – це не пряма вказівка до дії. Це лише приклад для наслідування. Я повторю думку про те, що центром цього дійства має бути саме дитина, а саме свято максимально комфортним для учасників», – написав Матвій Хренов.

У коментарях Житомир.info заступник Житомирського міського голови уточнив, що конкурс буде оголошений з понеділка.

«Я тільки сьогодні підписав документ. Поки він розійдеться по школам, то конкурс буде оголошений десь з понеділка, 11 липня», – сказав Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, в середині травня 2016 року заступник міського голови повідомляв про те, що хоче запропонувати школам відмовитися від промов на Перший дзвоник і зробити свято для першачків.

Документ зі сторінки у Facebook  Матвія Хренова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі