Місто

Організатори фестивалю «АрТерапія» у Житомирі зібрали більше 16 тис. грн на гама-терапевтичний пристрій

4 August 2016, 16:53

У Житомирі завершився благодійно-мистецький фестиваль «АрТерапія», який проходив три дні.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«На три дні, з 29 по 31 липня, кінотеатр «Жовтень» перетворився на мистецький майданчик в рамках благодійно-мистецького фестивалю «АрТерапія». На чотирьох локаціях, які діяли в рамках фестивалю, житомиряни мали змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах та лекціях, подивитися улюблені серіали та кінофільми на великому екрані, приємно провести час в лаундж-зоні та насолодитися різноманітними мистецькими заходами. Не дивлячись на те, що погодні умови не завжди сприяли проведенню заходу, за час фестивалю організаторам вдалось зібрати 16 тисяч 611 гривень», – йдеться у повідомленні.

Всі зібрані кошти перераховуються на основний рахунок фонду і спрямовуються на придбання гама-терапевтичного пристрою для Житомирського онкологічного диспансеру.

«Цьогорічна реакція людей на наш фестиваль була надзвичайно приємною. Ми отримали схвальні відгуки майже з усіх куточків України. Всі цікавляться нашими подальшими планами, перспективами розвитку фонду і мистецьких проектів. Ми прагнемо розширити аудиторію споживачів культурного продукту в Житомирі. Взагалі промоція мистецтва та культури в нашому місті – це дуже хвилююче питання. Нам необхідно працювати над тим, щоб наше місто стало нехай не культурним центром, але містом, в якому було б цікаво та комфортно жити творчим людям, тому, що Житомир має величезний потенціал в цьому плані», – розповідає директор благодійного фонду «АрТерапія» Юлія Закаржевська.

Також, організатори запросили житомирян вже на наступний мистецький фестиваль, що пройде 24 вересня в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 29-31 липня в кінотеатрі «Жовтень» проходить благодійно-мистецький фестиваль «АрТерапія».

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі