Події

Житомирські митники припинили незаконний експорт ділової деревини на 10 млн грн

8 August 2016, 14:35

У Житомирській області митники спільно з правоохоронцями 5 серпня виявили кілька спроб незаконного експорту деревини вартістю 10 мільйонів гривень.

Про це 8 серпня повідомив сектор комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«Працівники Житомирської митниці ДФС спільно з правоохоронними та державними органами Житомирської області в межах «Плану проведення спільних спеціальних заходів щодо виявлення, припинення та протидії порушенням у сфери обігу природних ресурсів» продовжують виявляти чисельні порушення в сфері експорту лісопродукції з території області. Так, 05.08.2016 року порушено 5 справ про порушення митних правил щодо незаконного експорту лісопродукції. Об’єктом правопорушення є ділова деревина загальною кількістю 4 тисячі кубічних метрів та вартістю 10 мільйонів гривень. Робота спільних груп триває», - інформує ГУ ДФС.

Довідка з Вікіпедії:

Ділова деревина - це круглі і колоті лісоматеріали, крім дров, а також технологічна тріска. Буває ще дров'яна деревина, або дрова.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2016 року житомирські податківці з митниками накрили партію нелегальної деревини майже на 7 млн грн, а СБУ викрила фірму, яка нелегально експортувала ліс до Азії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі