Влада

Нардепу від Опозиційного блоку хочуть за 1 гривню здати в оренду 140 кв.м в центрі Житомира

11 August 2016, 16:57

Народному депутату, керівнику обласної організації партії Опозиційний блок Юрію Павленку хочуть здати в оренду приміщення в Житомирі на вул.Покровська (колишня Щорса) за 1 гривню.

Про це йдеться в додатку до проекту рішення виконкому про оренду комунального майна, який опублікований на сайті міської ради 11 серпня.

Надати дозвіл на укладання договорів оренди з орендною платою 1 гривня без ПДВ на 2 роки 11 місяців планують:

1. Управлінню державної казначейської служби України у місті Житомирі Житомирської області нежитлових приміщень Житомирського міського будинку культури за адресою вул. Святослава Ріхтера, 12/5  площею 32 кв.м та частину коридору площею 13,05 кв.м для розміщення організації.

2. Благодійній організації «Я – мама!» нежитлових приміщень площею 125 кв.м за адресою вул. Михайла Грушевського, 15-а  для розміщення організації.

3. Дієцезіальному благодійному фонду «Карітас-Спес» Київсько–Житомирської дієцезії римсько–католицької церкви в Україні нежитлових приміщень площею 367,2 кв.м за адресою вул. Лесі Українки, 48 для розміщення благодійного фонду.

4. Управлінню справами Верховної Ради України нежитлових приміщень площею 140 кв.м за адресою вул. Покровська, 4 для розміщення службового приміщення народного депутата України Павленка Ю.О. з розташуванням у ньому постійного робочого місця його помічника – консультанта.

Крім того, міськвиконком планує надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 кв.м без ПДВ за базовий місяць розрахунку, терміном 2 роки 11 місяців:

1. Фізичній особі – підприємцю Остапчук А.С. нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна міська лікарня № 2» площею 18,8 кв.м за адресою вул. Романа Шухевича, 2-а для здійснення торговельної діяльності продовольчими товарами з орендною платою 340 грн. 

2. Фізичній особі – підприємцю Тарковській Н.І. нежитлових приміщень площею 22,6 кв.м за адресою вул. Київська, 102 для розміщення офісу з орендною платою 61 грн.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Медичний Центр Асклепій Плюс»  нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна міська лікарня № 2» площею 23,9  кв.м за адресою вул. Лесі Українки, 16 для здійснення медичної практики з орендною платою 56 грн.

4. Фізичній особі – підприємцю Малярчук І.І. нежитлових приміщень площею 5,4 кв.м за адресою вул. Київська, 86 для здійснення торговельної діяльності з орендною платою 45 грн. 20 коп.

5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Малікс-Мєд» нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна міська лікарня № 1» площею 16,9 кв.м за адресою вул. Велика Бердичівська, 32 з орендною платою 65 грн. 97 коп., нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна міська лікарня № 2» площею 39,92 кв.м за адресою вул. Романа Шухевича, 2-а з орендною платою 57 грн. 22 коп., відповідно для здійснення медичної практики.

6. Фізичній особі – підприємцю Салій О.О. нежитлових приміщень площею 3,2 кв.м за адресою вул. Київська, 17/1 сходова клітка для входу до власного приміщення з орендною платою 101 грн. 14 коп.

7. Релігійній організації Патріархія Української Автокефальної Православної Церкви  нежитлових приміщень площею 30,4 кв.м за адресою вул. Київська, 53 для розміщення єпархіального управління з орендною платою 7 грн. 52 коп.

Хочуть здати в оренду терміном до 21.11.2016 року ТОВ «Фірма Валдіс» нежитлові приміщення комунальної установи «Міська стоматологічна поліклініка № 1» площею 68,98 кв.м за адресою вул. Святослава Ріхтера, 2 для здійснення медичної практики з орендною платою 60 грн.

Нежитлові приміщення котельні площею 119,5 кв.м за адресою вул. Офіцерська, 9 для розміщення твердопаливних водогрійних котлів та обладнання до них з метою виробництва та постачання теплової енергії хочуть надати терміном на 10 років ТОВ «АЛЬТЕРЕНЕРГО», орендна плата в проекті рішення не вказана. До речі, за інформацією сайту «Наші гроші» компанія з аналогічною назвою є у список компаній, через рахунки яких, за даними слідства, за часів президента Віктора Януковича легалізовувалось розкрадання 259,2 млн грн державних коштів, виділених на реалізацію нацпроектів «Олімпійська надія-2022» і «Якісна вода».

Нагадаємо, депутат від Опозиційного блоку Наталія Леонченко очолює гуманітарну комісію Житомирської міської ради.

Наталія Леонченко та Юрій Павленко (в центрі)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі