Події

У Києві затримали уродженця Житомирської області, який збивав із магазинів камери відеоспостереження та продавав їх

4 September 2016, 11:18

У Києві поліцейські затримали 33-річного уродженця Житомирської області, котрий дерев’яною палицею збив із магазину камери відеоспостереження.

Про це повідомляють на сторінці у Facebook Подільського управління поліції ГУНП України в міста Києві.

«Правоохоронці затримали 33-річного уродженця Житомирської області відразу після скоєння кримінального правопорушення. Як з’ясували працівники поліції, зловмисник за допомогою дерев’яної палки збив камери відеоспостереження, які знаходилися на магазині. Також правоохоронці з’ясували, що чоловік уже судимий за скоєння аналогічного злочину. Поліцейським затриманий зізнався, що неодноразово скоював крадіжки камер відеонагляду та продавав їх на ринку. При затриманні у нього вилучили знаряддя вчинення злочину», – йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголошено про підозру за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото зі сторінки у Facebook Подільського управління поліції ГУНП України в міста Києві.

Як повідомляв Житомир.info, 24-річна уродженка Житомирської області працювала у групі шахраїв, які під виглядом представників державних організацій ошукали українців на мільйон гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі