Влада

Начальника Держекоінспекції в Житомирській області відсторонили від посади на час проведення розслідування

5 September 2016, 11:05

Начальника Державної екологічної інспекції в Житомирській області Богдана Гнатюка на місяць відсторонили від посади на час проведення службового рпозслідування.

У розпорядженні Житомир.info є наказ голови Держекоінспекції України про відсторонення від виконання обов’язків Гнатюка Б.Й.

«Відсторонити Гнатюка Богдана Йосиповича від виконання обов’язків начальника управління Державної екологічної інспекції в Житомирській області, Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області, на час проведення службового розслідування з 25 серпня по 25 вересня 2016 року», - йдеться у наказі.

Як стало відомо Житомир.info, службове розслідування проводиться за дорученням секретаріату Кабінету міністрів, підставою стало звернення приватних підприємців до Національного антикорупційного бюро та Генпрокуратури щодо протиправних дій керівника обласної екоінспекції.

В обласній екоінспекції коментар щодо відсторонення начальника поки що отримати не вдалося – в прес-службі порадили звернутися до заступника Сергія Зибалова, але вказаний на сайті телефон не відповідає.

«Вам краще зателефонувати нашому заму, він готував інформацію хто відсторонений, хто призначений», -  сказали у прес-службі екоінспекції.

Нагадаємо, киянин Богдан Гнатюк очолює управління Держекоінспекції в Житомирській області з 1 січня 2012 року.

Скрін з сайту обласної Держекоінспекції 5 вересня 2016 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі