Влада

Новий керівник екологічної інспекції у Житомирській області обіцяє масштабні перевірки

19 January 2012, 12:35

В Житомирській області ліквідували Державну екологічну інспекцію, як спецпідрозділ Міністерства охорони навколишнього природного середовища.

Постановою Кабінету міністрів від 14 вересня 2011 року були утворені територіальні органи Державної екологічної інспекції, які є правонаступниками прав та обов’язків відповідних державних екологічних інспекцій як спеціальних підрозділів Міністерства охорони навколишнього природного середовища.

Керівником новоствореної Державної екологічної інспекції у Житомирській області  з 1 січня 2012 року призначено Богдана Гнатюка.

Керівник обласної екологічної інспекції  зазначив, що змінився орган,якому підпорядковується інспекція, але функції і чисельність штату не змінилася.

«Я маю багато планів. Ми будемо їздити по районам, проводити комплексні перевірки всіх об’єктів Житомирської області. Тепер на перевірку їздитимуть мінімум два-три інспектори на період до 15 днів. Перевірок, які проводяться одним інспектором за півдня тепер не буде, вони будуть глибинні і кардинальні.  Я особисто буду читати всі акти і слідкувати за тим, як працюють інспектори», - зазначив Богдан Гнатюк.

33-річний Богдан Гнатюк народився у Києві. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Працював начальником державної екологічної інспекції у Волинській області, заступником начальника державної екологічної інспекції в Київській області, першим заступником  начальника державної екологічної інспекції в Рівненській області.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі