Культура

Житомирський музично-драматичний театр розпочне сезон «Театральним гамбітом»

12 September 2016, 15:30

Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги 16 вересня (п'ятниця) о 19:00 розпочне свій 73-й театральний сезон грандіозним театралізованим дійством «Театральний гамбіт».

«Це буде доросла версія дитячої казки, яку Ви ще не бачили! Це грандіозне театральне шоу, свято для всієї сім'ї. Ви зможете побачити улюблених акторів в абсолютно незвичному амплуа і все це з музикою, піснями і танцями. Прозвучать арії з популярних мюзиклів та всесвітньо відомі хіти. І все це забезпечить Вам відмінний настрій», - повідомляють у театрі.

17 вересня (субота) о 19:00 буде повторення святкового театралізованого дійства, а зранку о 12:00 діти зможуть переглянути дитячу виставу «Хід конем» за п'єсою Василя Врублевського. Режисером обох вистав є художній керівник театру, заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.

В вересні шанувальники театрального мистецтва зможуть також переглянуть вистави: «Смішні гроші», «Божі тварі», «Ханума», «Кайдашева сім'я», дитячу виставу «Муха-Цокотуха».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі