Місто

У Житомирі напроти технологічного університету може з’явитися амбулаторія сімейного типу

23 September 2016, 15:56

Напроти Житомирського технологічного університету може з’явитися амбулаторія сімейного типу.

Проект рішення виконавчого комітету «Про передачу нерухомого майна» 23 вересня опублікований на сайті Житомирської мерії.

«З метою ефективного використання приміщень комунальної власності міста, відповідно до ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Передати з балансу комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 1» Житомирської міської ради (директор Волощук М. М. ) нежитлові приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Старочуднівська, 12/77, загальною площею – 211,0 кв. м. на баланс комунальної установи Центральна міська лікарня № 2 Житомирської міської ради для надання первинної медико-санітарної допомоги.

2. Комунальну підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 1» Житомирської міської ради (директор Волощук М. М.) та комунальній установі Центральна міська лікарня № 2 Житомирської міської ради приймання - передачу нерухомого майна, вказаного в пункті 1 цього рішення, провести згідно з чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», – йдеться у проекті рішення.

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова розповіла Житомир.info про те, що на Старочуднівській, 12 буде амбулаторія сімейного типу.

«Це приміщення ЖЕК №1 нам передає під амбулаторію. Так вирішили, що це приміщення буде для обслуговування населення – це буде амбулаторія сімейного типу. Там будуть сімейні лікарі, лікарі загальної практики, педіатри», – розповіла Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Почуйки Попільнянського району Житомисрької області відкрили амбулаторію, яка обслуговуватиме людей з 4 населених пунктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі