Культура

У житомирському музеї космонавтики влаштують європейську «Ніч учених»

30 September 2016, 11:53

У Музеї космонавтики ім. С. П. Корольова 30 вересня відбудеться європейська «Ніч учених», під час якої проводитимуть майстер-класи та лекції, а також демонструватимуть досліди й експерименти.

Про це повідомляють на сайті музею.

«30 вересня 2016 р. з 18:00 до 24:00 Музей космонавтики ім. С. П. Корольова та громадська організація «Асоціація музеїв космонавтики України» проведуть європейську «Ніч учених» під девізом «Загадки Всесвіту». Цей проект проходить під егідою Європейського Союзу і спрямований на популяризацію науки через безпосереднє спілкування учених з аудиторією, одержимою наукою та перспективами і напрямками її розвитку. Рік у рік ця акція набуває все більшої популярності серед європейської спільноти і кількість її учасників постійно зростає. До участі у заході запрошуються молоді учені, студентська та учнівська молодь, діти, широка громадськість», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському Домі української культури 29 вересня з нагоди Дня туризму відкрили виставку «Житомирщина туристична. Музеї», де представлені експонати із 23-х музеїв області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі