Влада

У Житомирі вперше проводять відкритий конкурс на посаду директора комунального закладу

2 October 2016, 13:53

У понеділок, 3 жовтня, відбудеться перше засідання конкурсної комісії, яка обиратиме директора комунального закладу «Централізована бібліотечна система».

Про це повідомляє управління культури на сайті Житомирської міської ради.

«3 жовтня відбудеться перше засідання конкурсної комісії щодо конкурсного добору директора комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради о 12:00 за адресою: В. Бердичівська 61/18. Друге засідання конкурсної комісії відбудеться 5 жовтня 2016 року о 15:00 за адресою В. Бердичівська 61/18», - йдеться у повідомленні.

Документи на цю посаду почали приймати 15 червня цього року, кандидати повинні були подати наступні документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; два рекомендаційні листи довільної форми; пропозиції щодо концепції розвитку комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради.

На сайті міської ради опубліковані документи трьох претендентів на посаду директора комунального закладу: Камінського Дмитра Болеславовича, Франчук Жанни Михайлівни та Харчук Лариси Петрівни.

Дмитро Камінський з 2001 по 2011 роки був директором комп’ютерного клубу «КлубОК», з 2007 по 2016 рр. – директор меблевого підприємства «Меблеве Ательє №1», з 2012 року по даний час – позаштатний консультант-референт обласної бібліотеки для юнацтва Житомирської облради.

Жанна Франчук працює в комунальному закладі «Централізована бібліотечна система» з 1993 року, з листопада 2013 року по жовтень 2014 року виконувала обов’язки директора закладу і з 2 липня 2016 року – знову в.о. директора.

 

Лариса Харчук в 2011 році була призначена на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради, з жовтня 2014 року працювала директором комунального закладу «Централізована бібліотечна система». Як зазначено в автобіографії, вона була звільнена з цієї посади «в зв’язку зі змінами законодавства». На місцевих виборах 2015 року обрана депутатом Богунської районної ради від Опозиційного блоку.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 вересня по 17 жовтня 2016 року виконком Житомирської міської ради приймає документи кандидатів на посаду начальника управління культури.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі