Влада

У Житомирській міськраді шукають нового начальника управління культури

19 September 2016, 11:22

Виконавчий комітет Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління культури  міськради.

Оголошення про конкурс від 19 вересня опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Вимоги до кандидата: повна вища освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах  в сфері культури   не менше 5 років, вільне володіння державною мовою. Прийом документів: з  16 вересня  2016 року   по  17 жовтня  2016 року», – йдеться в оголошенні.

У коментарі Житомир.info заступник міського голови Матвій Хренов розповів, що новий начальник буде керувати реорганізованим управлінням.

«Реорганізація буде стосуватись внутрішніх процесів управління, буде зміна логіки роботи управління, поставлені нові задачі. Новий керівник буде реалізовувати нові підходи та задачі, які стоять перед управлінням», – зазначив Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира підписав розпорядження про звільнення начальника управління культури Олега Рогова. 8 серпня під час прес-конференції секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж повідомила, що управління культури планують реформувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі