Події

У Житомирській області поліція просить допомогти розшукати чоловіка, який зґвалтував 17-річну дівчину

4 October 2016, 11:45

У п’ятницю, 30 вересня, близько 18.00 неподалік мосту через Іршу, що між селами Гранітним і Українкою Малинського району, невідомий чоловік, застосовуючи фізичне насильство, зґвалтував 17-річну дівчину.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Про дану подію поліцію повідомили потерпіла та свідок події. За їхніми словами, ґвалтівник вийшов із електрички, яка їхала з Києва. Спершу він, із метою «познайомитись ближче», підійшов до жінки, яка його «відшила». Потім повернувся назад і наступною своєю жертвою обрав неповнолітню — силою потягнув дівчину в кущі… Нині тривають оперативно-розшукові заходи. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої).

За описом потерпілої і свідка, ґвалтівник — худорлявої статури, зростом 175 сантиметрів, має темне волосся середньої довжини із лобними залисинами. Був одягнений у світлі (голубі) джинси та чорну куртку. Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію, що стосується розшукуваної особи», - зазначили у прес-службі ГУ НП Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня пішли з домівок та не повернулися жительки м. Житомира 17-річна Анна-Марія Сімєшова та 14-річна Марія Савицька. Нині їх місце знаходження невідоме. Правоохоронці та рідні розшукують дівчат і просять повідомляти будь-яку інформацію щодо їх перебування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі